joi, 22 mai 2008
vineri, 23 mai, 18:00 @ Cool Cat incepe Kitchen Day
18:00 Dinner de Lala Misosniky (performance)
Un spatiu mic, fara ferestre, in semi-intuneric. Invit la masa, servesc masa, vad, aleg si pregatesc ceva. Am mai multe variante. Vreau sa pastrez misterul.Vreau ca tu sa nu stii ce urmeaza sa ti se prepare. Vei astepta sa ti se serveasca produsul finit.
Asta facem atunci cand iesim sa luam masa in oras. Nu punem nici un fel de intrebare legata de cine/cum/unde gateste. Aruncam toate aceste responsabilitati in „mainile necunoscutului”, in care avem incredere. Una foarte mare, pentru ca aici e vorba de ceva care urmeaza sa iti intre in stomac. Pana la urma exista niste reguli, niste norme. La asta se rezuma totul.Esti in siguranta, poti sa astepti linistit, fara nici un fel de tensiune. Pentru ca TU esti clientul si vrei sa fii multumit.
18:00 Oracolul din Culinaria de Paul Dunca (performance)
Cand viitorul atarna doar de cateva fire subtiri de patrunjel, oamenii simt o dorinta fiarta sa-si afle destinul. Proaspat aterizat din Culinaria, clarvazatorul Tomato te invita sa-ti dea raspunsuri la intrebarile care te framanta.
Bucatarie 2D de Dana Bordea (performace)
Kitsch-girl e o mica voyerista.Ii place sa spioneze, sa fure toate retele din bucatariile altora. Ce se-ntampla de fapt, in bucataria ei?!
Cine spala vasele? de Ana-Maria Costea (instalatie)
EU?! TU?! EL?! EA?! NOI?! VOI?! BAIETII?! FETELE?!
Tort DJ set de Miruna Dinu featuring Haute Culture&Atari (8 Beat Sheet)
(performance)
Servet de panza in carouri peste musama din plastic cu imprimeu floral exotic. Un spatiu senzorial, aglomerat pana la refuz. Sunetele au miros. Culorile au gust. Lucrurile pot parea haotice, dar procesul culinar decurge intr-un ritm bine definit, cu un timing foarte precis. Pentru ca in bucatarie nu lipseste niciodata beatul.
Cum mixezi o reteta culinara cu un playlist?
Care este beatul din bucataria ta?
Kitchen (investigatie video)
Proiectia are loc pe tot parcursul evenimentului. Documentarea s-a desfasurat atat in bucatarii private (proprietari sau chiriasi, camine studentesti) cat si in bucatariile publice ale restaurantelor si fast-food-urilor.
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu